محل تبلیغات شما

حال خوب ، خیال خوش ، دل شاد ، روان سالم و خنده چه از ته دل و چه الکی برای همه می خوام . خودتونو لایق بهترینا بدونین . حتی الکی هم که شده . حتی اگر بهش باور ندارین . تظاهر کنین . 

هوای اینجا که بارونی بود . و الان بارون نمیاد . همیشه هوای آزاد برای روح آدم خوب بوده .

از چیزای کوچولوی زندگی لذت ببرین . قرار نیست هر شادی با چیزای گرون ، سفر های دور و از این دست کارها ایجاد بشه .

از شعاری حرف زدن متنفرم . خلاصه ی کلامم اینه که : تا از وضعیت همین الانت راضی نباشی و افکار و باور های ناامیدانه داشته باشی ، قرار نیست آینده برات بهترین اتفاق ممکن بیفته .

خود من الان نمیدونم هدفم چیه ، آینده شغلیم چیه ، زندگی و حرفم چه جوری خواهد بود ، اما میدونم باید دل کند از افکار پریشان و بیمار .

به خودم قول داده بودم این تعطیلات گوشی دستم نگیرم . گوشیمو خاموش کردم و تقدیم مامانم کردم . نه اینکه حالا بخوام خیلی دور شده باشم . شاید فقط 5 دقیقه با لب تابم به اینستام برم . همین . وگرنه ، نه تل نه واتس اپ . 

یه کاری که برای مدیریت اینستا رفتنم انجام دادم حذف اپ اینستا از گوشیمبود . اگر دلم خواست که برم توش از طریق گوگل میرم و چون از طریق گوگل رفتن اون کیفیت و روان بودن خود اپ اینستا رو نداره زودی ازش خسته میشم و خارج میشم . برای من که خوب بوده و کار کرده !

بخوانیم ... خوب ها را بخوانیم

باید عبور کرد ... شاید همین

بله که اینجوریاس !

، ,دل ,اپ ,اینستا ,گوگل ,الان ,قرار نیست ,اپ اینستا ,از طریق ,طریق گوگل ,خوب بوده

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

انگار من هستم Toery_land شرح زندگینامه سردارسلیمانی کاشکی خواننده شعرم باشی..